måndag 16 februari 2009

Bok-SM

Nu kan man läsa hela min roman Rent hus med rent samvete. Dessutom kan man rösta på den i Bok-SM.

Gör det vettja!


Läs mer om:




4 kommentarer:

Anonym sa...

Du måste skämta? Skulle den publiceras? Den är usel, illa skriven, illa berättad och illa komponerad. Hade du haft något att säga hade du behövt en vettig redaktör, som läget är nu råder jag dig att sluta lyssna på sk kompisars illa underbyggda beröm och börja om från början istället. Kanske har du någon slags talang, men den kommer inte fram i detta.

Maria sa...

Wow, så du har läst den redan menar du? Det var sannerligen snabbt jobbat med tanke på att den lades ut igår kväll.

Du måste vara en som har gott om tid, som kan ägna dig åt att sträckläsa sådant du tycker är så fruktansvärt dåligt. Själv brukar jag inte slösa min tid på böcker jag tycker illa om. Men kanske är du ung och har livet framför dig.

Jag önskar dig all lycka till i jakten på litteratur som uppfyller dina krav. Kanske passar det dig med lite new age-läsning, eftersom du verkar ha synska förmågor som kan uttala dig om vad mina vänner sagt och inte sagt.

Anonym sa...

Hej Maria !

Det är jobbigt för ögonen att sträckläsa på datorskärmen, men nu har jag plöjt igenom de första 40 sidorna i din bok. Sedan kom jag till nytt kapitel och då kom jag inte längre ? Hur kommer jag vidare, helst utan att behöva bläddra mej igenom alla sidorna igen för att komma fram till det nya kapitlet ?
Men jag tycker i allt tvärsemot den första kommentatorn i dag. Du får ta honom som något katten har släpat in ;-).

Vänliga hälsningar !

Maria sa...

Hej Wassen! Visst är det jobbigt att läsa på skärmen! Jag har just varit inne och kollat och det är på det viset att de 40 sidorna där motsvarar de ca. 160 sidor manuset är på. Så du har helt enkelt läst färdigt! :-)
Slutet skrev jag med tanke på att skriva en uppföljare, men den ligger på vänt.

Kul att du orkade läsa hela!
Hälsar
Maria